Eight years of clean up

Just a couple of weeks ago I got an interesting idea: I decided to create a business name and an actual blog with interesting content. Of course, the easiest way to approach this was to use my existing blog in WordPress. I bought a domain and upgraded my account to Premium. I also cleaned up 90 old posts from this blog! It stung a little bit to remove eight years of history, but kind of good that my private life is no longer here for everyone to see. Of course, my private life can still be followed in Instagram. I will try to keep this blog in bilingual, so English at first and Finnish after.

Sain pari viikkoa sitten erikoisen innostuksen: perustan toiminimen ja teen paremman blogin mielenkiintoisella sisällöllä. Luonnollisesti helpoin tapa lähestyä tätä, oli käyttää WordPressissä jo olemassaolevaa blogia tähän tarkoitukseen. Ostin domainin ja upgradesin tilini Premiumiin. Siivosin myös äsken 90 vanhaa postausta tästä blogista! Vähän kirpaisi poistaa kahdeksan vuoden historia, mutta tavallaan myös hyvä että privaattielämäni ei ole enää täällä kaikkien nähtävillä. Privaattielämääni voi edelleen seurata Instagramin puolella. Yritän pitää blogia nyt kaksikielisenä, eli ensin englanniksi ja sitten suomeksi.

Author: Ida Männistö

An tech enthusiast working at a global energy automation company. Blogs about work and tea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s