What I removed from my blog yesterday

My biggest passion in life is travelling the world and I had so many posts here from my travels, I think about 30 or so. A lot of fun memories, but the content was quite immature and private, so I deleted them. There was also a bit of other personal history, like posts about my studies in Aberdeen and my previous jobs. You can see my profile on LinkedIn if you are interested of where I have previously worked! There was also a bunch of recipes that were not really that high quality after all. I could see clearly that 2010 and 2012 I had been really active in blogging and then during the years it slowed down to a few posts per year. I wanted to save one post from 2012, because it has an important thing to remember this year.

Mitä poistin blogistani eilen

Elämäni suurin intohimo on matkustelu, ja blogissani oli paljon postauksia reissusta ympäri maailmaa, noin 30 kappaletta. Paljon hauskoja muistoja, mutta sisältö oli aika lapsellista ja yksityistä, niin poistin ne. Postauksissa oli myös paljon muuta henkilöhistoriaa, kuten kirjoituksia opinnoistani Aberdeenissä ja entisistä työpaikoista. Mikäli työhistoriani kiinnostaa, se löytyy myös LinkedInistä. Blogissa oli myös paljon reseptejä, jotka eivät sitten kuitenkaan olleet ihan sitä tasoa mitä toivoin. Aktiivisimmat vuodet selvästi olivat 2010 ja 2012 ja sen jälkeen tahti oli hidastunut muutamaan postaukseen vuodessa. Halusin säästää yhden postauksen vuodelta 2012, koska siinä on tärkeä asia muistaa tänä vuonna.

Author: Ida Männistö

An tech enthusiast working at a global energy automation company. Blogs about work and tea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s